29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăLocaleUn tânăr din Racșa, fără permis, a rupt un stâlp cu o...

Un tânăr din Racșa, fără permis, a rupt un stâlp cu o mașină radiată

La data de 5 august a.c., polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, cu pagube materiale, pe raza localității Racșa.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, aceștia au identificat un tânăr de 23 de ani, domiciliat în aceeași localitate, care, aflându-se la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp al unui imobil din localitate.

În urma producerii evenimentului rutier, au rezultat pagube materiale, fără a fi pusă în primejdie viața vreunei persoane.

Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări în bazele de date, rezultând faptul că tânărul de 23 de ani nu posedă permis de conducere de nicio categorie. Totodată, s-a stabilit că autoturismul condus de către acesta a fost radiat din circulație în cursul anului 2015.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Foto: arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente