marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleUn tânăr din Valea Seacă a furat din casa mătușii bani și...

Un tânăr din Valea Seacă a furat din casa mătușii bani și un telefon mobil

furt-telefon-mobilUn tânăr este cercetat de polițiști după ce a furat un telefon mobil și bani din casa mătușii sale. Polițiștii Secției 8 Gherța Mică Poliție Rurală, anchetând un caz de furt din locuință, au depistat în scurt timp principalul suspect, reușind să recupereze și o parte din bunurile furate.

Proprietara casei, o femeie de 54 de ani, din Valea Seacă, a apelat numărul de urgență 112, duminică seara, în jurul orei 20.00, și a reclamat că i-au fost sustrase din locuință sume de bani și un telefon mobil, în valoare totală de 1.300 lei.

Polițiștii Secției 8 Gherța Mică Poliție Rurală au demarat de îndată ancheta în acest caz, reușind înainte de miezul nopții să-l prindă pe principalul suspect, găsind asupra acestuia și telefonul furat. Dan C., de 20 de ani, care nu era altul decât nepotul femeii, a cheltuit însă banii furați, 50 de euro și 380 lei.

Tânărul a mai fost cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de furt, fiind trimis în judecată pentru faptele săvârșite în trecut.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente