sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smUn tânăr sătmărean originar din satul Lechința, comuna Călinești-Oaș, a decedat în...

Un tânăr sătmărean originar din satul Lechința, comuna Călinești-Oaș, a decedat în urma unui accident ce a avut loc pe o autostradă din Austria.

Conform sursei portalsm, a avut loc o tragedie fără margini. Un tânăr sătmărean originar din satul Lechința, comuna Călinești-Oaș, a decedat în urma unui accident ce a avut loc pe o autostradă din Austria. Valentin abia împlinise 18 ani, iar o întreagă comunitate din județul Satu Mare se află în stare de șoc. 

Accidentul s-a produs la sfârșitul lunii iulie, iar Valentin a intrat în comă. Tânărul s-a stins în noaptea zilei de 25 august.

,,Șoc și durere în satul Lechința. Un tânăr care nu demult și-a sărbătorit majoratul, în noaptea de 25 august s-a stins din viață! Valentin Copil, nepotul meu, un copil cuminte și cu mult respect față de cei din jur. Soartă sau ghinion, o putem numi oricum. În ziua de 30 iulie, în timp ce se deplasa spre locul de muncă împreună cu tatăl sau, o roată de la un camion care circula din sensul opus al autobandei din Linz s-a desprins și a întrat direct în mașina cu care circula Valentin și tatăl său. Valentin a întrat în coma și pe urmă la 25 de zile s-a stins! Dumnezeu să întărească familia foarte greu încercată! Drum bun, nepotul meu!”, este mesajul transmis pe Facebook de primarul comunei Călinești-Oaș, Dinu Birtoc.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente