duminică, decembrie 10, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smUn tren a lovit din plin o turmă de oi în județul...

Un tren a lovit din plin o turmă de oi în județul Satu Mare.

Un accident feroviar a avut loc marți dimineața, în jurul orei 5:00, pe ruta care leagă localitățile Satu Mare și Halmeu.

Marți după-masa încă se lucra la calea ferată, în zona localității Micula, după ce o locomotivă de tren a lovit o turmă de oi formată din peste 100 de animale. Cea mai mare parte a mioarelor au murit în urma impactului, iar calea de rulare a fost afectată pe o lungime de 500 de metri. Abia spre seară, circulația în zonă va putea fi reluată.

„La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment feroviar, în proximitatea localității Micula. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că o turmă de aproximativ 100 de ovine ar fi fost lovită de trenul IR 10661, care circula pe ruta Satu Mare-Halmeu. În urma impactului, majoritatea animalelor au decedat. La momentul producerii evenimentului, mecanicul de locomotivă, un bărbat de 56 de ani, nu se afla sub influența alcoolului”, a precizat IPJ Satu Mare 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente