luni, aprilie 15, 2024
AcasăLocaleNationaleVasile Blaga demisionează din funcția de conducere a PNL

Vasile Blaga demisionează din funcția de conducere a PNL

blaga

Vasile Blaga, copreședintele PNL, audiat miercuri, la sediul DNA Ploiești, într-un dosar de corupție, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Acesta a anunțat că își depune demisia din funcția de co-președinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.

Vasile Blaga, anchetat de DNA pentru fapte de corupție, a anunțat că își depune demisia din funcția de co-președinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.

”În urma acuzațiilor care mi s-au adus astăzi, îmi voi dovedi nevinovăția în fața instituțiilor abilitate. Eu însumi sunt garantul respectării Statutului PNL și a tuturor deciziilor partidului. Nu pot să cer colegilor mei să respecte criteriile de integritate, iar eu să nu o fac. Ca atare, voi acționa în consecință și îmi depun demisia din funcția de co-președinte al Partidului Național Liberal și din cea de șef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an”, a anunțat Vasile Blaga, printr-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.

Vasile Blaga a ieșit din sediul DNA Ploiești după circa două ore de audieri și a declarat că a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Întrebat dacă își va da demisia, copreședintele PNL a răspuns: „Vă rog să rețineți că sunt garantul respectării statutului și a tuturor deciziilor partidului. Voi acționa în consecință, nu vă faceți probleme”.

Totodată, întrebat cum a răspuns acuzațiilor legate de presupusul trafic de influență, Vasile Blaga a răspuns că poate să își dovedească nevinovăția.

Blaga a fost citat la sediul DNA Ploiești în calitate de suspect într-un dosar de corupție.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente