marți, ianuarie 31, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareVerificări la două ateliere de dezmembrări auto

Verificări la două ateliere de dezmembrări auto

Femei cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de neluarea măsurilor de eliminare a deșeurilor și nesupravegherea depozitelor de deșeuri.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează verificări față de 2 femei, reprezentate ale unor societăți comerciale cu obiect de activitate demontarea mașinilor și a componentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor și comerț cu ridicata deșeurilor și resturilor, privind săvârșirea infracțiunilor de neluarea măsurilor de eliminare a deșeurilor și nesupravegherea depozitelor de deșeuri.

În fapt, la data de 12 octombrie a.c., în urma unor verificări efectuate de către polițiști la sediile de lucru ale celor două societăți, aceștia au identificat ulei uzat nepăstrat în condiții legale, autoturisme dezmembrate ale căror freon nu a fost eliminat din sistemul de climatizare, filtre uzate și butelii goale de freon.

Verificările continuă în dosarele penale întocmite în cauze.

Polițiștii atrag atenția cetățenilor cu privire la manipularea corectă, conform legislației în vigoare a substanțelor care diminuează stratul de ozon sau a gazelor fluorurate cu efect de seră. De asemenea, este obligatorie eliminarea totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente