sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasăsus,,Viața independentă”-noul proiect al Asociației „Eliezer”

,,Viața independentă”-noul proiect al Asociației „Eliezer”

Asociația „Eliezer” organizează proiectul „Viața independentă”, prin care va încerca să îi promoveze pe tinerii post-instituționalizați.

Președintele Asociației, Anton Varga, va face interviuri, atât scrise, cât și înregistrate cu aceștia. Scopul acestui proiect este promovarea tinerilor care au reușit în viață, cu toate că au pornit de la casele de copii.

Redăm mai jos textul publicat de către Asociația „Eliezer”:

„Pentru orice tânăr ajuns în pragul maturității, este destul de dificil să se orienteze în vederea făuriri unei cariere de succes. Cu atât mai greu este însă pentru un tânăr care nu are suport familial așa cum este și unul provenit din sistemul de protecție al copilului.
În acest sens, președintele Asociației ,,Eliezer”, Anton Varga, vine în întâmpinarea acestor tineri cu un nou proiect care va reprezenta o oportunitate prin care va reuși să le arate tinerilor care încă sunt in centrele de tip familial, că există viață și după ieșirea din casele de copii. Îi promovează pe cei care au reușit, chiar dacă au crescut într-un sistem instituțional. E important să vadă, cei care mai sunt încă în centre, faptul că, dacă muncești, reușești!
Proiectul se numește ,,Viața independentă” și va cuprinde atât interviuri scrise, cât și înregistrate.”

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente