luni, iulie 22, 2024
AcasăsusVicepreședintele PNL, Adrian Cozma se opune desfințării plaților cu cash

Vicepreședintele PNL, Adrian Cozma se opune desfințării plaților cu cash

Vicepreședinte PNL se opune desființării plăților cu bani cash: ‘În primul rând rând e afectată libertatea oamenilor’.

Vicepreședintele PNL Adrian Cozma respinge joi, pe pagina sa de socializare, posibilitatea desființării plăților cu bani cash, măsură despre care spune că nu se poate pleca de la premisa că toți românii vor să păcălească statul.

„Măsura propusă de primul ministru Marcel Ciolacu nu a fost dezbătută și aprobată de PNL și sper să nici nu fie nici de acum înainte. O asemenea decizie trebuie să aibă o largă susținere, chiar cetățenească. În primul rând rând e afectată libertatea oamenilor. Nu putem pleca de la premisa că toată lumea vrea să păcălească statul”, a scris Cozma pe Facebook.

„Legile și măsurile trebuie să se bazeze pe bunul mers al societății, nu pe constrângeri care în imaginația unui ministru sau prim ministru , pot regla economia. Nu putem fi un poligon al experimentelor și al încercărilor. Noi am pornit cu un program de guvernare și acel program trebuie pus în aplicare, nu începem cu amenzi, cu restrângerea libertăților, cu interzicerea deținerii unor sume de bani sau plata unor servicii sau produse fără a deține un card bancar. Nu putem obliga populația să-și țină economiile cum vrea un partid sau un politician, fie el și prim ministru”, a adăugat acesta.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente