29.8 C
New York City
joi, octombrie 6, 2022
AcasăPoliticaLocalVicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare, înlocuiți cu celeritate

Vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare, înlocuiți cu celeritate

Vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare, înlocuiți cu celeritate. Pe finalul conferinței de presă de la PNL, conducerea Consiliului Județean Satu Mare a anunțat convocarea unei ședințe extraordinare pentru înlocuirea acestora.

Ședința extraordinară a început la puțin timp după ora programată, ora 12, pe ordinea de zi fiind doar două hotărâri: eliberarea domnului Rus Ioan din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare și eliberarea domnului Beșeni Cristian Valer din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare. Propunerile au fost aprobate de toți consilierii prezenți, 23. Menționăm că nu au fost prezenți consilierii liberali și nici ce doi vicepreședinți.

La ședință a fost prezent, deloc întâmplător, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor. În continuare, conducerea UDMR va fi susținută de PSD și PMP urmând ca cele două funcții rămase vacante să fie ocupate de PSD.

În jurul orei 15.00, după ședința de la partidul PSD, va avea loc o nouă ședință extraordinară pentru votarea noilor vicepreședinți.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente