Acasă Sport National Victor Pițurcă: ”Am emoții. E o presiune formidabilă”

Victor Pițurcă: ”Am emoții. E o presiune formidabilă”

”Sper să reușim și să câștigăm de-o manieră în care să nu avem emoții. Dacă vor fi și goluri multe, va fi foarte bine. Asta ar însemna însă să fructificăm măcar 90 la sută din ocaziile pe care le avem, pentru că în meciul cu Andorra am conceretizat doar 70 al sută. Estonia este o echipă foarte valoroasă, imprevizibilă, care în campania trecută a ajuns la baraj. În campania asta nu a mai avut același randament”, a spus Victor Pițurcă la conferința de presă de azi.

România va întâlni, mâine seară, pe Național Arena, echipa Estoniei, în ultimul meci din Grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2014. Tricolorii au nevoie de un succes cu estonii și de un pas greșit al Turciei pe teren propriu cu Olanda pentru a se califica la baraj.

”Nu sunt îngrijorat, dar sunt preocupat. Sunt emoții, e o presiune formidabilă. E o muncă de doi ani și jumătate practic și ar fi foarte bine să se termine cu o calificare la baraj. Sunt convins că mâine vor fi mulți suporteri”, a adăugat selecționerul.

- Advertisment -

Cele mai populare

Premierul Ludovic Orban declară ferm că nu va fii lockdown după alegeri

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara că ''nu va fi niciun lockdown'' după alegerile parlamentare, motivând că România nu îşi poate...

Veste bună pentru sătmăreni.Municipiul a ieșit din carantină

Municipiul Satu Mare iese din carantina zonală instituită în data de 19 noiembrie 2020, odată cu expirarea celor 14 zile și scăderea...

Vezi aici care sunt echipele deja calificate în optimile UCL

Miercuri seara s-a terminat și cea de-a cincea etapă din cadrul grupelor UCL, iar după rezultatele din această...

Un român a debutat aseară în grupele Ligii Campionilor

Meciul dintre Juventus Torino și Dynamo Kiev a avut multe de oferit aseară, ca...

Comentarii recente