miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăsusPoliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii i-au identificat pe  Ș. Valentin, de 48 ani, din loc. Dacia, și K.  Andrei, de 51 ani, din loc. Sânmiclăuș, care în data de 13 octombrie a.c. au  sustras dintr-o semiremorcă parcată pe str. Fagului, aproximativ 30 kg varză.

Prejudiciului  a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Susnumiții sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Postului de Poliție Vetiș, i-au identificat pe H Robert de 40 ani și G. Istvan de 41 ani,  ambii din Satu Mare, care în cursul lunii octombrie a.c., au sustras din curtea unui atelier de vulcanizare,  din  Satu Mare, un număr de 25 de anvelope, în valoare de 2.200 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate. Susnumiții sunt cercetați în stare de sub aspectul săvârțirii infracțiunii de furt calificat.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 58  sancțiuni contravenționale în valoare de 4.540 lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  38  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.200 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente