sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăSportVIDEO | You`ll Never Walk Alone: Omagiu impresionant pentru Cristiano Ronaldo care...

VIDEO | You`ll Never Walk Alone: Omagiu impresionant pentru Cristiano Ronaldo care și-a pierdut unul dintre copii

Cea mai mare rivalitate din fotbalul englezesc, cea dintre suporterii echipelor Liverpool și Manchester United, a fost lăsată deoparte în minutul șapte al meciului disputat aseară de cele două echipe.

În minutul 7 al partidei, fanii lui Manchester au început să aplaude în timp ce fanii lui Liverpool au cântat la unison ”You`ll never walk alone”, un omagiu adus lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul lui United care și-a pierdut unul dintre gemeni.

Duminică, într-un mesaj comun, Cristiano și iubita sa au anunțat că băiețelul lor a decedat după naștere.

Ei au transmis că sunt „devastați” de pierderea fiului lor subliniind că resimt „cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru s-a stins din viață”, se arată în mesajul transmis duminică seara pe Instagram.

„Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire”.

Le Figaro notează că rivalitatea dintre Reds și Red Devils este una dintre cele mai aprige din fotbalul englez, iar gestul de aseară, cu atât mai mult vine să arate lumii întregi una dintre părțile frumoase ale fotbalului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente