Acasă Locale Viile Satu Mare: Și-a bătut soția cu tot cu ordin de protecție

Viile Satu Mare: Și-a bătut soția cu tot cu ordin de protecție

Duminică, 17 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au intervenit la un scandal în familie, pe raza localității Viile Satu Mare.

În urma deplasării la fața locului polițiștii au identificat un bărbat, de 31 de ani, din Viile Satu Mare, care a provocat un scandal la locuința soției acestuia, de 32 de ani, pe care a și agresat-o.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că pe numele bărbatului în cauză Judecătoria Satu Mare a emis în luna iunie un ordin de protecție, prin care acesta era obligat timp de 6 luni să nu se apropie de soția acestuia și nici de locuința ei la o distanță mai mică de 100 m.

În cauză polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente