Acasă Sanatate Nelu Tătaru: Vaccinarea este singura armă pe care o avem împotriva COVID...

Nelu Tătaru: Vaccinarea este singura armă pe care o avem împotriva COVID – 19

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu înţelege refuzul majorităţii populaţiei de a se vaccina, în condiţiile în care serul este singura „armă” împotriva COVID-19.

În aceeași postare Nelu Tătaru vorbește și despre epuizarea cadrelor medicale şi despre incapacitatea spitalelor de a trata numărul tot mai mare de pacienţi infectaţi. Potrivit acestuia, România traversează o perioadă deosebit de grea din punct de vedere sanitar.

„2.347 persoane au murit în ultimele 7 zile. Oboseala şi apăsarea acestui plin val 4 par să ne spulbere şi ultima fărâmă de energie. Se luptă pe toate fronturile, cu toate resursele, cu toată bunăvoinţa. Ne aflăm într-o situaţie extrem de grea, pentru că numărul pacienţilor care au nevoie de îngrijiri medicale este mai mare decât capacitatea de tratare a spitalelor. La finalul zilei nu suntem roboţi, iar epuizarea îşi spune cuvântul şi se arată chiar şi într-o simplă imagine. Nu mai suntem goi în faţa bolii, aşa cum eram la începutul anului 2020. Ştim care sunt riscurile. Şi, totuşi, suntem pe primul loc în Europa şi în lume la numărul de decese, pentru că majoritatea populaţiei refuză singura armă pe care o avem astăzi împotriva acestui inamic. De ce?”, a transmis preşedintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Incident mortal la Luna Șes! Un bărbat a decedat iar două tinere sunt în stare foarte gravă

Un incident mortal a avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi la...

Imagini dramatice cu sărmanii Sătmarului. Se ascund de ger pe unde pot

Zeci de sătmăreni fără un adăpost de-asupra capului trec prin momente de nedescris în aceste zile când temperaturile...

Grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” – organizații...

Comentarii recente