Acasă Locale Stiri Satu Mare Viorica Dăncilă la Satu Mare. Întâmpinată de protestatari

Viorica Dăncilă la Satu Mare. Întâmpinată de protestatari

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată de câteva zeci de protestatari şi la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon în faţa protestatarilor, care scandează „Fără mici şi bere, PSD-ul piere” şi „Susţineţi hoţii, vă pleacă nepoţii”.

Câteva zeci de protestatari s-au adunat, duminică seara, la Satu Mare, unde a ajuns Viorica Dăncilă.

„PSD ciuma roşie”, „Fără mici şi bere, PSD-ul piere”, „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”, „Jos Corupţia”, „Dragnea infractoru’”, „Dragnea, nu uita, puşcăria-i casa ta” şi Susţineţi hoţii, vă pleacă nepoţii”, au strigat oamenii.

Jandarmii au format un cordon în faţa protestatarilor, pentru a-i ţine la distanţă.

Totodată, protestatarii au strigat către echipa care a întâmpinat-o pe Viorica Dăncilă: „Sunt mândri copiii voştri de voi?”, „Aplaudaţi că vine şefa, care-i parola?” sau „Voi nu sunteţi români!”.

La un moment dat, membrii PSD au fost mutaţi de către jandarmi în faţa protestarilor, în aşa fel încât i-au acoperit pe aceştia. Astfel, în momentul în care Viorica Dăncilă a coborât din maşină, i-a avut în faţă pe membrii PSD, iar simpatizanţii strigau „PSD”.

Premierul a dat mâna cu câţiva dintre cei care acopereau protestatarii, apoi a intrat în clădire.

Joi, premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată cu proteste şi în Cluj-Napoca, iar la un moment dat organizatorii au schimbat locaţia întâlnirii de teama huiduielilor. Mai mult, jandarmii au fost nevoiţi să intervină, blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o uşă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcţia intrării respective.

Referitor la protestele de la Cluj, Dăncilă a declarat că „violenţa este atributul oamenilor slabi”.

Vineri, premierul a fost aşteptat şi în Arad şi Timiş de protestatari, care au afişat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”. Aici, Dăncilă s-a declarat „siderată” de lozincile oamenilor, spunând că nu îi este teamă şi nu o sperie nici ţipetele, nici jignirile.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația sexuală atacată de Klaus Iohanis la CCR ,promovată de deputați

Legea prin care "educația sexuală” în școli este înlocuită cu "educație sanitară” este constituțională, a decis joi Curtea Constituțională, care a respins...

Taxe care pot fii achitate online din Septembrie

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat...

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Comentarii recente