Acasă sus Vivien Dragoș va fi înmormântată astazi de la ora 15,30 la Cimitirul...

Vivien Dragoș va fi înmormântată astazi de la ora 15,30 la Cimitirul de pe str. Rodnei

Asociația Sf. Acoperământ al Maicii Domnului îi anunță pe toți cei care au iubit-o pe Vivien Dragoș că priveghiul va avea loc marți de la ora 17,00, iar înmormântarea miercuri, 16 octombrie, de la ora 15,30 la Cimitirul de pe str. Rodnei.

Vivien Dragoș va fi condusă miercuri pe ultimul drum, dar drumul ei e spre îngerii din Cer. Toți cei care am cunoscut-o și iubit-o, toți sătmărenii  care sunt alături de familia ei în aceste momente foarte grele sunt rugați să înalțe către Bunul Dumnezeu o rugăciune pentru a o primi pe micuța Vivien în Împărăția Sa !

Asociația Sf. Acoperământ al Maicii Domnului

3 COMENTARII

  1. Castrarea chimica nu anuleaza decat posibilitatea penetrarii.Va fi acelasi psihopat care va putea abuza sexual copii prin perversiuni pe care noi nu ni le putem imagina.Apoi ii va ucide.

  2. Cine garantează societăţii că nu se va înrăi şi mai mult făcând crime din răzbunare? Eu ştiu o treabă; dacă am un câine rău, acesta trebuie legat în permanenţă!

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente