Acasă Sport Local Volei: CSM Satu Mare-CSM Târgoviște 0-3

Volei: CSM Satu Mare-CSM Târgoviște 0-3

Volei7CSM Satu Mare a pierdut sâmbătă, 24 ianuarie, cu 0 la 3, în meciul jucat pe teren propriu în compania CSM Târgoviște, una dintre cele mai puternice echipe din campionat. Partida s-a jucat de la ora 18.00, și a contat pentru etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

În primul set fetele antrenate de Adrian Pricop au pierdut cu 21 la 25 în fața adversarelor. Setul secund a fost cel mai dezechilibrat, echipa noastră pierzând cu scorul de 13 la 25. Ultima parte a jocului a aparținut tot echipei oaspete, care a depășit gruparea sătmăreană cu scorul de 26 la 28.

Partida a fost arbitrată de Lazăr M. și Buciu A., iar observator din partea Federației Române de Volei a fost Căliman N.

În următoarea etapă, echipa antrenată de Adrian Pricop va întâlni, în deplasare, CS „U” Medicina CSS Târgu Mureș. Meciul se va juca în data de 31 ianuarie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente