Acasă Sport Local Volei: CSM Satu Mare-CSM Târgoviște 0-3

Volei: CSM Satu Mare-CSM Târgoviște 0-3

Volei7CSM Satu Mare a pierdut sâmbătă, 24 ianuarie, cu 0 la 3, în meciul jucat pe teren propriu în compania CSM Târgoviște, una dintre cele mai puternice echipe din campionat. Partida s-a jucat de la ora 18.00, și a contat pentru etapa a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

În primul set fetele antrenate de Adrian Pricop au pierdut cu 21 la 25 în fața adversarelor. Setul secund a fost cel mai dezechilibrat, echipa noastră pierzând cu scorul de 13 la 25. Ultima parte a jocului a aparținut tot echipei oaspete, care a depășit gruparea sătmăreană cu scorul de 26 la 28.

Partida a fost arbitrată de Lazăr M. și Buciu A., iar observator din partea Federației Române de Volei a fost Căliman N.

În următoarea etapă, echipa antrenată de Adrian Pricop va întâlni, în deplasare, CS „U” Medicina CSS Târgu Mureș. Meciul se va juca în data de 31 ianuarie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Bancnote false de 100 RON plasate pe piața sătmăreană. Infractorii au fost rețiunți de procurori

Județul Satu Mare s-a aflat din nou în atenția procurorilor DIICOT. În cursul zilei de joi, 17 iunie...

Comentarii recente