Acasă Locale Stiri Satu Mare Zeci de abateri de la codul rutier

Zeci de abateri de la codul rutier

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 21 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 21 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 11 300 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Astfel, 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 24 și 64 de ani, au fost surprinși la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice și fiind testați cu aparatul alcooltest au rezultat concentrații alcoolice cuprinse între 0,08 mg/l și 0,28 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente