Acasă Locale Stiri Satu Mare Zeci de abateri de la codul rutier

Zeci de abateri de la codul rutier

Alcoolemii uriașe pe șoselele județului Satu Mare. Trei șoferi sătmăreni s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși de polițiști în timp se aflau rupți de beți la volanul unor autoturisme.

Ce spune Poliția:

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, la data de 26 februarie, în localitatea Cărășeu, un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, testarea cu aparatul alcooltest a persoanei de la volan a indicat o concentrație alcoolică 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Tot ieri, 26 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au depistat alți doi conducători auto, care se aflau la volanul unor autoturisme pe raza municipiului Satu Mare, sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, în urma testărilor efectuate cu aparatul alcooltest au rezultat concentrații alcoolice de 0,54 mg/l, respectiv 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente