Acasă Locale Nationale Zgonea: Președinții de comisii care au beneficiat de mașină în vacanță vor...

Zgonea: Președinții de comisii care au beneficiat de mașină în vacanță vor plăti benzina din buzunar

Președinții comisiilor care au beneficiat de mașini și benzină în perioada vacanței parlamentare își vor plăti combustibilul „din buzunar”, ori li „se taie din cotă”, a anunțat joi președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, întrucât această situație este interzisă de Biroul Permanent.

El a spus că a cerut secretarului general al Camerei să le impute președinților comisiilor aceste sume, care au fost folosite fără respectarea regulamentului.

„Am cerut secretarului general să le impute și celor care au semnat, și președinților de comisii acești bani, pentru că se pare că noi nu am învățat că nu trebuie să respectăm legea, regulamentele și ce am aprobat în Biroul Permanent. Am cerut secretarul general să facă un raport și să găsească o soluție, legal, ori le taie din cota de benzină pentru lunile februarie, martie, aprilie, mai, ori plătesc din buzunarul lor de parlamentar ceea ce nu vor să respecte prin decizia celor care îi trimite în Biroul Permanent”, a adăugat Zgonea.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente