Acasă Sport Zi istorică în fotbal: Leo Messi a fost prezentat oficial de PSG

Zi istorică în fotbal: Leo Messi a fost prezentat oficial de PSG

Ceea ce părea imposibil vreodată, iată că s-a produs. Marți, 10 august 2021, argentinianul Lionel Messi a semnat cu cea mai galonată echipă franceză, PSG. Vorbim despre o zi istorică în fotbalul mondial, în contextul în care Lionel Messi a activat la o singură echipă în toată cariera sa profesionistă, la FC Barcelona, acolo unde a ajuns în anul 2000, debutând la prima echipă în anul 2005. Din 2004 încoace, micul argentinian a scris istorie, FC Barcelona trecând prin cea mai prolifică perioadă a sa.

La echipa de club, Lionel Messi a câștigat totul și din dorința de a câștiga în continuare, a ales să semneze cu echipa franceză. În timpul conferinței de presă susținute azi, argentinianul i-a asigurat pe suporterii parizieni că va da totul pentru a câștiga toate competițiile ce vor urma, și că este mai determinat ca niciodată să atingă acest obiectiv.

La finalul conferinței de presă, ziariștii francezi au dat frâu liber emoțiilor și au scandat în cor: Messi, Messi! De altfel, încă de la aterizarea în Paris, jucătorul a fost primit extraordinar de suporteri.

Messi a semnat cu PSG un contract pe 2 ani, cu posibilitatea prelungire cu încă un an. 35 milioane de euro, va câștiga Messi pe sezon.

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente