Acasă Locale Stiri Satu Mare Ziua Educației cu jandarmii

Ziua Educației cu jandarmii

jandarmi (1)

Elevii școlii din Beltiug au petrecut ZIUA EDUCAȚIEI cu jandarmilor sătmăreni
Luni, 5 octombrie a.c, Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare a răspuns invitației profesorilor și a directorului școlii, prof. Cornea Mare Nicoale și a desfășurat activități preventiv informative la circa 60 de elevi ai claselor V-VIII ai Școlii cu clasele I-VIII Viorel Sălăgean Beltiug.
Cu prilejul Zilei Educației, cadrele didactice ale acestei școli au oferit elevilor o surpriză, invitând Jandarmeria să prezinte aspecte teoretice și practice legate de misiunile Jandameriei, dar și despre fenomenul contravențional și infracțional.
Pe lângă misiunile Jandarmeriei, invitații au vorbit tinerilor și despre delincvența juvenilă, absenteismul școlar și violență în general.
Elevilor le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să evite formele de violență și modul corect de acțiune în cazul în care sunt martori sau chiar victimele unor comportamente agresive.
Elevii au ascultat cu interes expunerile făcute de cpt. Lucuț Camelia și plt. adj. șef Cîmpianu Bujor, iar după prezentarea aspectelor teoretice, le-au adresat numeroase întrebări jandarmilor.
Jandarmii au oferit copiilor și cadrelor didactice diferite materiale informative.
Elevii și profesorii școlii au fost foarte încântați de activitățile desfășurate împreună cu jandarmii, le-au mulțumit și i-au invitat să revină.

jandarmi (2)

- Advertisment -

Cele mai populare

Oradea ,Baia Mare si Sălaj se află în scenariu roșu

Oradea şi alte şapte localităţi din judeţul Bihor au depășit pragul de incidenţă de 3 la mie infectări, astfel că școlile vor...

Echipă și haită

Între luminoasa solidaritate de echipă și înnegurata cârdășie de haită există un abis pe care nici un fel de argumentație de pragmatism...

Lege în SUA care va permite vaccinarea copiilor mai mari de 11 ani, fără acordul părinților

Pe 7 octombrie 2020, în timpul unei întâlniri virtuale programate în grabă, patru membri ai Consiliului Districtului Columbia, SUA, care alcătuiau Comitetul...

Italia, protestează violent

Proteste de stradă în Torino și Milano din cauza noilor măsuri antipandemice! Acestea s-au transformat în confruntări cu poliția și atacuri violente...

Comentarii recente