duminică, aprilie 28, 2024
AcasăSportLocalOlimpia remizează,1-1, la ultima partidă jucată acasă din tur

Olimpia remizează,1-1, la ultima partidă jucată acasă din tur

Olimpia Satu Mare a disputat meciul etapei a X-a a Ligii a II –a la fotbal, miercuri, de la ora 14.00. „Galben – albaștrii” au primit vizita formației CS Mioveni pentru a juca ultimul meci pe teren propriu din acest tur. După această etapă, elevii tehnicienilor Tiberiu Csik și Lulu Dragomir mai au de jucat doar o singură etapă din tur.

După ultimul meci, jucat în deplasare la Vâlcea și pierdut cu scorul de 3 la 0, ne-am fi așteptat la o revenire pe teren propriu a jucătoriilor sătmăreni. În minutul zece am avut prima ocazie prin Zsiga, care a executat în bară din dreapta lui Ciucă, lovitura liberă executată de la circa 22 de metri. Aceasta fiind cea mai periculoasă ocazie în primul sfert al meciului.  În minutul 26 Șuta iese eronat și  A. Popanscrie cu un lob din careu. Cu cinci minute înainte de final s-a stabilit scorul final, Cotiga a făcut henț în careu, arbitrul a dictat penalty iar Zsiga a transformat lovitura de pedeapsă.

La cincisprezece minute de la începerea părții secunde Tănasă scapă singur cu portarul Șuta, dar nu-i iese driblingul. Ultima ocazie a meciului a avut-o Dragoș, acesta șutând din careu, dar portarul advers a reușit să rețină mingea.

Arbitru: Dorin Petru Voina (Reșița); Asistenți: Petrică Ionuț Cîmpeanu și Monica Rigo (ambii din Cluj-Napoca).

Olimpia Satu Mare: Șuta (cpt.) – D. Muntean, Mureșan, C. Ene, Iuhas – Gavrilescu, Svarczkopf(min. 66  Micaș), Villand(min. 76 Bujor), Feier(min. 69 Dragoș) – Lemac, Zsiga
Rezerve: Miron – Micaș, Molnar, Roghina, Kinczel, Bujor,  P. Dragoș
Antrenor: Tiberiu Csik

Mioveni: S. Ciucă – Cotigă, Pasăre, Olteanu, Negoiță – Ct. Stan, A. Popa, Răuță, Ayza – Tănasă (cpt.), Năstăsie
Rezerve: O. Popescu – Boboc, Zaharia, Gălan, Mazilu, Ov. Stan, Biceanu
Antrenor: Ion Moldovangg

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente