Acasă Sport Local 120 de copii instituționalizați clujeni, s-au plimbat cu caiacele Asociației Caiac SMile

120 de copii instituționalizați clujeni, s-au plimbat cu caiacele Asociației Caiac SMile

Ionuț Stancovici continuă să aducă bucurie și în sufletele copiilor din afara județului Satu Mare. De Ziua Internațională a Copilului, mărinimosul sătmărean a oferit un dar prețios copiilor instituționalizați din județul Cluj.

De 1 Iunie, 120 de copii din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, au avut parte de o experiență inedită. Ei au avut ocazia să se plimbe, cu caiacul, pe lacul Gilău.

Înainte de a se aventura pe lac, copiii au avut parte de o sesiune serioasă de instructaj din partea membrilor și sportivilor Asociației Caiac SMile. După ce au participat la acțiunile de inițiere în caiac, copiii aistați de instructori, și asigurați cu echipamente de neopren și veste de salvare, au pornit în aventură pe lac.

”Caiacul este un sport frumos, practicat în natură, prin care integrăm în societate persoanele cu dizabilități, copiii din mediile defavorizate și din centrele de plasament.„ a precizat Ionuț Stancovici, președintele Asociației Caiac SMile.

”Suntem onorați să fim partenerii acestui proiect deosebit. Sportul în natură și bucuria mișcării pe apă ne oferă tuturor momente speciale.„ a completat Valentin Avram, directorul Administrației Bazinale de Apă Someș-Tisa.

Sursa foto: https://www.facebook.com/ApeleRomaneSomesTisa

- Advertisment -

Cele mai populare

Apă gratis pentru trecători la Tășnad și Satu Mare

Valul de căldură ce a lovit județul Satu Mare stârnește reacții pozitive în rândul comunității locale. În...

Gașca Zurli revine la Satu Mare

Vești bune pentru copiii care îndrăgesc cea mai tare gașcă din țară, Gașca Zurli. După ce concertul de...

Numărul îmbolnăvirilor de COVID – 19 continuă să scadă

Până astăzi, 23 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate1.080.389 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

În 2020 România a fost cea mai ieftină țară din UE

În anul 2020, în medie, românii au plătit cele mai mici prețuri din Uniunea Europeană pe mâncare, băutură,...

Comentarii recente