Acasă Sport Local 120 de copii instituționalizați clujeni, s-au plimbat cu caiacele Asociației Caiac SMile

120 de copii instituționalizați clujeni, s-au plimbat cu caiacele Asociației Caiac SMile

Ionuț Stancovici continuă să aducă bucurie și în sufletele copiilor din afara județului Satu Mare. De Ziua Internațională a Copilului, mărinimosul sătmărean a oferit un dar prețios copiilor instituționalizați din județul Cluj.

De 1 Iunie, 120 de copii din centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, au avut parte de o experiență inedită. Ei au avut ocazia să se plimbe, cu caiacul, pe lacul Gilău.

Înainte de a se aventura pe lac, copiii au avut parte de o sesiune serioasă de instructaj din partea membrilor și sportivilor Asociației Caiac SMile. După ce au participat la acțiunile de inițiere în caiac, copiii aistați de instructori, și asigurați cu echipamente de neopren și veste de salvare, au pornit în aventură pe lac.

”Caiacul este un sport frumos, practicat în natură, prin care integrăm în societate persoanele cu dizabilități, copiii din mediile defavorizate și din centrele de plasament.„ a precizat Ionuț Stancovici, președintele Asociației Caiac SMile.

”Suntem onorați să fim partenerii acestui proiect deosebit. Sportul în natură și bucuria mișcării pe apă ne oferă tuturor momente speciale.„ a completat Valentin Avram, directorul Administrației Bazinale de Apă Someș-Tisa.

Sursa foto: https://www.facebook.com/ApeleRomaneSomesTisa

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente