Acasă sus Viceprimarul Păuleștiului cere demisia prefectului

Viceprimarul Păuleștiului cere demisia prefectului

Marți, 1 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PDL Satu Mare, fostul viceprimar al comunei Păulești, Zenoviu Bontea a adus acuze grave primarului Iosif Nagy (din Păulești) dar și prefectului județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, susținând că „se pregătește un mega jaf imobiliar din bani publici”, în valoare de peste 6 milioane de lei.

Acesta spune că „mega jaful” se pregătește „cu girul prefectului filo PSD-ist, doctorul veterinar Eugeniu Avram” motiv pentru care Bontea a cerut demisia reprezentantului Guvernului în teritoriu, a primarului din Păulești dar și a secretarei comunei, Eva Sava.

Din cele declatare de viceprimar, în comuna Păulești există probleme grave de fond funciar, în prezent fiind pe rol 250 de procese. Fostul viceprimar spune că edilul Iosif Nagy și secretara comunei Eva Sava, cu girul prefectului au întocmit o serie de documente pregătindu-se „despăgubiri halucinante”, de milioane de euro, din bani publici.

Bontea susține că „am fost și sunt împiedicat să-mi exercit funcția de viceprimar al comunei Păulești deoarece eu nu pot tolera ca pentru 21 de hectare să se acorde despăgubiri de 6.112.351 de euro, din bani publici. De asemenea, nu pot accepta restituirile ilegale de terenuri din domeniul public. Amintesc în acest sens: terenul de fotbal al comunei, curtea dispensarului, curtea Căminului Cultural sau cea a Primăriei. Nu pot tolera ca bugetul local al comunei Păulești să fie jefuit cu 1.300.000 lei reprezentând consumul de carburant pe anul 2012, în condițiile în care nicio comună din județ nu depășește 400.000 lei”. A declarat, Zenoviu Bontea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente