Acasă Locale Stiri Satu Mare 2 ani de pușcărie pentru pedofilul Adrian Nistor

2 ani de pușcărie pentru pedofilul Adrian Nistor

Pedofilul Adrian Nistor a fost condamnat la 2 ani de pușcărie. Sentința a fost pronunțată azi, 18 noiembrie, de Curțea de Apel Oradea (CAO). Magistrații orădeni au respins recursul formulat de inculpat și au menținut sentința pronunțată de Judecătoria Satu Mare, pe data de 18 iunie 2014. Sentința magistraților orădeni este definitivă.
În cursul acestei zile magistrații orădeni s-au pronunțat în dosarul în care Adrian Nistor este acuzat de corupție sexuală. Cu toate încercările acestuia de a scăpa de pușcărie, magistrații orădeni au dat azi verdictul final în cazul lui Nistor: 2 ani de pușcărie! Sentința Curții de Apel Oradea este definitivă.
CAO a respins ca fiind nefondate atât apelurile formulate de partea vătămată care cerea încadrarea faptei din corupție sexuală în agresiune sexuală, dar și apelul inculpatului prin care acesta a atacat sentința Judecătoriei Satu Mare, pronunțată în vara acestui an (18 iunie 2014).
Adrian Nistor a ajuns în fața instanței după ce în vara anului trecut (2013) a abuzat sexual un copil de doar 7 anișori. După mai multe termene de judecată magistrații sătmăreni l-au condamnat pe Nistor la 2 ani de pușcărie cu executare și la plata unor daune morale de 30.000 de lei. Nemulțumit de sentința dată de judecătorii sătmăreni, Nistor a atacat cu apel decizia acestora la Curtea de Apel Oradea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente