Acasă Locale 200 de jandarmi sătmăreni vor fi la datorie de Ziua Județului Satu...

200 de jandarmi sătmăreni vor fi la datorie de Ziua Județului Satu Mare

jandarmi-activ-480x360În perioada 21 iunie – 24 iunie, aproape 200 de jandarmi vor executa misiuni de asigurare și menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, cu prilejul manifestărilor cultural artistice organizate cu prilejul  Zilelor Județului Satu Mare.

Zonele turistice ale județului Satu Mare – Tășnad, Beltiug, Acâș, Mihăieni, Apa, Mujdeni – vor fi monitorizate de asemenea de către structurile de jandarmi, care vor veghea la menținerea ordinii publice, vor participa la prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional.

Jandarmii sătmăreni vor desfășura individual, dar și în cooperare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare, o serie de misiuni specifice  pentru prevenirea infracționalității și stabillirea unui climat de ordine și siguranță publică în municipiul Satu Mare, dar și în orașele Carei, Negrești și Tășnad cu zona de competență aferentă.

Pentru ca aceste evenimente să se desfășoare în condiții de siguranță, patrulele Jandarmeriei vor fi prezente în mijlocul cetățenilor 24 de ore din 24, prin misiunile executate urmărindu-se soluționarea în mod operativ a sesizărilor primite.

Echipajele de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției unor incidente sau stări tensionate, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale.

Jandarmeria Satu Mare face urmatoarele recomandări:

-să supravegheze îndeaproape comportamentul copiillor

-să fie atenți la bunurile și obiectele personale (genți, poșete, bagaje etc.)

-să își asigure încuietorile portierelor la autoturisme

să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenția persoanelor cu intenții dubioase

-să respecte regulile stabilite de organizatori

-să evite consumul excesiv de alcool, întrucât acesta este factorul favorizant  și declanșator al multor fapte de natură contravențională sau penalăSatu Ma

-să semnaleze prompt forțelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de conviețuire socială sau bunelor moravuri acorde sprijin forțelor de ordine pentru îndeplinirea sarcinilor de menținere a ordinii publice.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente