miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePLR va avea 2 ministere, Finanțele și Economia

PLR va avea 2 ministere, Finanțele și Economia

Vineri, 5 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă președintele Organizației Județene a PLR Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi a declarat că între Moș Nicolae și Moș Crăciun vor avea loc mai multe schimbări în viața politică.

„Până în 18, 19 sau cel târziu 20 decembrie, vom cu certitudine un nou Guvern și un nou buget. “În acordul nostru fiscal semnat cu Comisia Europeană avem deficit de 2% sau sub 2%, cu tendință de scădere, iar în acordul cu FMI-ul, semnat, parafat, ultra vizat, avem 1,4%. De ce au venit acum cu 0,9% deficit n-aș putea să vă spun, nici care sunt calculele  care stau la baza motivației dânșilor dar pentru România ar fi catastrofal“, a spus deputatul.

În ceea ce privește PLR-ul, Silaghi spune că formațiunea politică pe care o reprezintă va avea două ministere în noul Guvern „cel mai probabil Finanțele și Economia”.

De asemenea, între sărbători Silaghi așteaptă cu interes finalizarea licitației pentru centura de ocolire a municipiului Satu Mare, programată pe 8 decembrie.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente