luni, aprilie 29, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSe încălzește vremea

Se încălzește vremea

romania-2308-color

Luni, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil și doar trecător și izolat va ploua slab în zona de munte, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, iar în cursul nopții și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 21 de grade în deltă.

LA BUCUREȘTI:

Luni, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată față de cea din ziua precedentă, va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

ÎN ȚARĂ:

Marți, vremea se va menține în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând nord-vestul țării și nordul Carpaților Orientali, unde spre seară și noaptea vor fi înnorări și izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul zilei în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 31 de grade, iar cele minime între 6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente