Acasă sus 4 hoți prinși de polițiști

4 hoți prinși de polițiști

Joi  polițiștii au identificat 4  persoane , dintre care 2 minori  care au comis infracțiunea de furt . Ieri polițiștii negreșteni au fost sesizați despre faptul că din boxa situată la subsolul unei unități comerciale au fost sustrase bunuri alimentare. În urma verificărilor efectuate au fost identificați autorii furtului, Andrei P. Și Cristian C. , ambii în vârstă de 16 ani, au pătruns în timpul nopții în incinta sus menționată de unde au sustras produse din carne afumate. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1500 lei, a fost recuperat și predat părții vătămate.

Cei doi sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Joi dimineață un tânăr de 28 de ani a fost surprins în timp ce sustragea bunuri din incinta unui magazin alimentar situat pe strada Astronauților din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat , iar lui Ferencz T. , polițiștii sătmăreni i-au  întocmit dosar penal pentru furt.

Aseară polițiștii din Bogdand au fost sesizați de un cetățean despre faptul că  i-a sustras un motofierăstrău din curtea imobilului, obiect pe care partea vătămată îl folosea ocazional.  În urma verificărilor efectuate  s-a stabilit că autorul furtului este chiar fratele acestuia Nelu B, în vârstă de 55 de ani. Oamenii legii au înregistrat lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt .

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente