vineri, martie 29, 2024
AcasăLocaleO sătmăreancă de 43 de ani l-a lăsat pe un bistrițean fără...

O sătmăreancă de 43 de ani l-a lăsat pe un bistrițean fără bagaj

Două persoane bănuite de furt, au fost identificate de polițiștii sătmăreni. În cauza discutăm de un tânăr de doar 18 ani care a furat o consolă de joc dintr-un magazin și o femeie de 43 de ani care a furat un bagaj în care erau bunuri în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale efectuează verificări față de un tânăr, de 18 ani, din Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În fapt, tânărul ar fi sustras dintr-un magazin situat în municipiul Satu Mare, o consolă de joc, cauzând un prejudiciu de 1 599 lei. Prejudiciul nu a fost recuperat.

La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat, de 49 de ani, din Brăila, despre faptul că la aceeași dată, persoane necunoscute, profitând de neatenția sa i-ar fi sustras o geantă de călătorie cu articole vestimentare și o geantă în care se aflau mai multe bunuri printre care un laptop, telefonul mobil, portmoneul cu bani, diferite carduri și acte personale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5 000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, la aceeași dată, o femeie, de 43 ani, din Satu Mare, ca fiind persoana bănuită de comiterea furtului. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto: arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente