marți, aprilie 16, 2024
AcasăLocaleSe refac sistemele electrice interioare a Spitalului Județean

Se refac sistemele electrice interioare a Spitalului Județean

Consilierii județeni sătmăreni s-au reunit în ședință ordinară, miercuri, 25 mai 2022. Pe ordinea de zi au fost propuse spre aprobare șase proiecte, plus proiectul diverse. Toate proiectele au primit votul consilierilor prezenți.

Astfel, Consiliul Județean Satu Mare a suplimentat cu 2 milioane de lei sumele destinate lucrărilor de reparații și întreținere a drumurilor județene pentru anul 2022. Fondurile, votate de consilieri, vor permite continuarea lucrărilor de întreținere începute în această primăvară pe rețeaua de drumuri județene.

Și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare beneficiază de o suplimentare importantă a bugetului pentru lucrările de reparații capitale. Consilierii județeni au aprobat acordarea sumei de 3,5 milioane de lei, repartizată de Ministerul Sănătății, pentru refacerea sistemelor electrice interioare de iluminat și forță.

Proiectele cuprinse pe ordinea de zi

  1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea contului anual de execuţie a bugetului local al Judeţului Satu Mare, a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii (de subordonare locală) pe anul 2021

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului general consolidat al Judeţului Satu Mare pe anul 2022

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea proiectului „Elaborarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județului Satu Mare” și a cheltuielilor legate de proiect, în vederea depunerii lui spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență

4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea încheierii Protocolului de colaborare între Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Județul Satu Mare prin Consiliul Județean Satu Mare, în cadrul proiectului „Centrul de informare pentru investiții europene”, cod SMIS 120018.

5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind implementarea măsurilor dispuse de legislația specifică privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice la Regia Autonomă “Aeroportul Satu Mare”

6. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Satu Mare nr.5/2021 privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Consiliului Județean Satu Mare

7. DIVERSE

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente