marți, aprilie 30, 2024
AcasăsusCopiii de la Casa de Tip Familial “Orhideea” au vizitat Prefectura

Copiii de la Casa de Tip Familial “Orhideea” au vizitat Prefectura

Copiii de la Casa de Tip Familial “Orhideea” din localitatea Rătești, comuna Beltiug, alături de coordonatorul lor, Riebel Ileana au fost in, 16 aprilie 2014, oaspeții Instituției Prefectului Satu Mare. Prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Altfatter Tamas, directorul de cancelarie Raul Băbțan alături de șefii serviciilor din cadrul Instituției Prefectului le-au transmis tinerilor Sărbători binecuvântate și le-au dăruit dulciuri, cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

După întâlnirea emoționantă dintre copii și reprezentanții Instituției Prefectului, tinerii au fost invitați la cinema, unde  au vizionat un film animat.

Bucuria revederii a fost reciprocă datorită faptului că Instituția Prefectului este de trei ani părintele spiritual al celor 11 copii din Casa de Tip Familial “Orhideea” din Rătești.

La sfârșitul anului trecut, la inițiativa prefectului Eugeniu Avram fiecare instituție deconcentrată a ales să devină părinte spiritual pentru copii și tinerii din centrele de plasament ale județului Satu Mare. 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente