luni, iunie 17, 2024
AcasăsusVodafone dublează traficul de internet la toate abonamentele de voce

Vodafone dublează traficul de internet la toate abonamentele de voce

Toate abonamentele de voce din portofoliul Vodafone, al doilea jucător de pe piața locală de telefonie mobilă, includ din această săptămână un trafic dublu de internet, astfel că inclusiv planurile tarifare dedicate clienților care folosesc preponderent serviciile de voce și SMS vor avea minim 50 MB de date în loc de 25, iar cele dedicate utilizatorilor cu un consum ridicat de net vor avea între 800 MB de date și 6 GB de date, în loc de 400 MB, respectiv 3 GB de date.

Dublarea traficului pe net este disponibilă pe întreaga durată de desfășurare a contractului iar în mod promoțional, pentru o perioadă de una până la 4 luni clienții care cumpără sau reînnoiesc un abonament din gama Easy, Smart sau RED au acces nelimitat la net.

Opțiunea “Net fără limite” este activă timp de o lună pentru abonamentele Smart și RED 25, respectiv timp de 4 luni pentru abonamentele RED 29, RED 45 și RED 59. Compania nu a precizat dacă există totuși o limită de trafic de la care scade viteza pentru conexiunea de date.

“Toate abonamentele noastre, fără excepție, vin acum cu trafic dublu de date mobile pentru întreagă perioadă contractuală”, a declarat Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit al Vodafone România.

Vodafone a adăugat în portofoliu și un nou abonament, RED 25, care include minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 250 de minute internaționale, 800 MB trafic de date, spațiu de stocare Cloud de 15 GB și acces gratuit la Zonga, Seenow și Vodafone Protect, cu posibilitatea achiziționării unui smartphone la preț special (Samsung Galaxy Express 2, la 14 Euro, TVA inclus).

Clienții pachetelor RED vor avea incluse mai multe minute internaționale pe mobil sau în roaming, care se pot consuma pentru apeluri în rețele mobile către destinații eligibile din Europa, potrivit datelor comunicate decompanie. Spre exemplu clienții Red 45 vor avea 1.000 de minute de apeluri către destinații internaționale sau în roaming față de 100 în prezent. Clienții care dețin abonamente din Red 45 și 59 vor putea folosi traficul de date inclus în abonamentul de bază (2GB, respectiv 3GB) și în roaming.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente