marți, aprilie 30, 2024
AcasăsusZiua veteranilor marcată și la Satu Mare

Ziua veteranilor marcată și la Satu Mare

Prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a participat marți, 29 aprilie 2014, la manifestarea prilejuită de Ziua Națională a Veteranilor de Război. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Județean.

“În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu doresc să transmit salutul de respect și onoare celor care au luptat pentru patrie, care s-au jertfit, celor care mai trăiesc dar și urmașilor acestora, familiilor lor.
În județul Satu Mare avem astăzi mai puțin de 100 de veterani de război care au și ei o vârstă, media fiind de 90 ani, dar și urmașii acestora, văduvele de război și copii lor, după caz merită respectul cuvenit din partea noastră, din partea cetățenilor.
Prin participarea la acest eveniment și prin faptul că ușa biroului meu este mereu deschisă pentru dumneavoastră, vreau să vă asigur de întreaga prețuire din partea Instituției Prefectului Satu Mare. Vă doresc multă sănătate și cât mai mult timp petrecut alături de cei dragi” le-a transmis prefectul Avram veteranilor de război.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente