marți, aprilie 30, 2024
AcasăSportLocalOlimpia a pierdut în deplasare la Tărlungeni

Olimpia a pierdut în deplasare la Tărlungeni

olimpia4Sâmbătă, 9 mai, Olimpia a jucat în deplasare împotriva celor de la Unirea Tărlungeni în meciul pentru etapa a 6-a. Dacă în etapa trecută, împotriva aceloraș adversarii doar că pe teren propriu Olimpia reușea să se impune, de data aceasta Olimpia a pierdut cu scorul de 2 la 1.

Unirea Tărlungeni a pus stăpânire pe începutul meciului și în minutul 15 reușea să deschidă scorul prin Chirciu, care înscrie cu ajutorul barei după un șut din zona punctului de la 11 metri. Atacantul a primit mingea de la Dâlbea, care a driblat trei adversari. Mai apoi Tărlugeni a ratat desprindrea  prin Sorin Marin. În minutul 21 Olimpia restabilește egalitatea, Mărkuș trage din vole de la 8 metri direct în bara transversală și mingea intră în poartă. Rus a centrat de pe dreapta.
După o serie de ocazii de ambele părți, după pauză, oaspeții au fost mai prezenți în ofensivă, dar totul s-a schimbat odată cu eliminarea fundașului central , Heil. După lovitura liberă executată de Dâlbea, a rezultat un corner, iar Vlăsceanu a marcat cu capul, din centrarea lui Sorin Marin (min. 78, 2-1). Toate cele trei puncte au fost păstrate de brașiveni și cu ajutorul portarului Niczuly, care l-a blocat excelent pe Mărkuș la o fază în care acesta a rămas singur cu portarul gazdelor.

”E a doua deplasare în care jucăm bine, dominăm , ne creem ocazii și la final pierdem. Ei au avut două ocazii și ne-au taxat . ” a spus Csik care deși vorbit direct a lăsat să se înțeleagă că e extrem de nemulțumit de forma fundașilor centrali.”După meciul de azi ne-am mai făcut o idee la cum va arăta lotul pentru sezonul viitor” a mai punctat Csik.
”Măcar am câștigat un jucător de viitor. Chivari a intrat bine în meci și e o soluție la mijloc” , a completat Csik.

UNIREA- Niczuly – Vlăsceanu, Forika, Istrofor, Frâncu – Al. Neculai (Oct. Poenaru ’55), Dâlbea (cpt.), N. Cristea (Iaru ’68), S. Marin – Brujan (Cip. Pricop ’58), Chirciu
Rezerve neutilizate: Dănălache – T. Galan, Tatarciuc, Marcăș
Antrenor: Daniel Bona

OLIMPIA – Șuta – D. Muntean, Onicaș, Heil, Iuhas (cpt.) – R. Rus (Bg. Faur ’80), Bic (Chivari ’46), Villand, Selagea (Fl. Mureșan ’77) – Mărkuș, Sălăgeanu
Rezerve neutilizate: Anca-Trip – Cădar, Bâgiu, Donca
Antrenor: Tiberiu Csik

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente