Acasă Locale Stiri Satu Mare Trupa Workaholic din Polonia a făcut senzație la Satu Mare

Trupa Workaholic din Polonia a făcut senzație la Satu Mare

workaholic

Sâmbătă, 9 mai în organizarea, Cenaclul Tinerilor Creatori Sătmăreni “Alfazet” cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și a Consiliului Județean, a avut loc un concert incendiar, protagoniștii serii fiind trupa de muzică Jazz Workaholic din Cracovia – Polonia.
Intr-o atmosferă rar întâlnită, Workaholic și tinerii talentați sătmăreni au oferit un spectacol de înaltă ținută publicului numeros.
Evenimentul a debutat cu recitalul tânărului folkist sătmărean George Negrea care le-a urat în limba polonă, un bun venit oaspeților din Cracovia. Deasemenea Vlad Doroș, Abel Varga și Raluca Dumitru au ținut atmosfera în priză până spre miezul nopții. O parte dintre tinerii artiști care au concertat, au participat la un eveniment asemănător la Cracovia în luna decembrie a anului trecut.
Relațiile Româno – Poloneze, mai exact dintre Satu Mare și Cracovia nu sunt unele conjuncturale ci ele se bazează pe o caldă simpatie născută din preocupări și idealuri reciproce.
Dragostea unor polonezi pentru România, județul nostru, și autoturismul Dacia, face că aceste colaborări să fie tot mai puternice.

“Mă bucur că putem găsi atâtea punți comune de dialog și pe măsură ce ele vor sporii, comunicarea dintre noi va fi tot mai eficientă și astfel vom constata că sunt mai multe lucruri care ne leagă decât cele care ne despart.” a declarat Robert Laszlo directorul Centrului de Creație.
În luna iunie în perioada 5-7, polonezii se vor afla din nou la Satu Mare la celei de a doua ediție a Întâlnirii Internaționale a Cluburilor DRUM BUN- club al pasionaților de autoturisme autohtone.

george-negrea raluca-dumitru

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente