marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocale65 de jandarmi au fost avansaţi în grad

65 de jandarmi au fost avansaţi în grad

În cursul zilei de astăzi, 2 august 2021, 65 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare au fost avansaţi în grad. Avansarea a avut loc în contextul în care cele 65 de cadre militare au împlinit stadiul minim în grad.

În cadrul ceremoniei, conducerea instituţiei a îmnânat noile grade şi a adus calde felicitări cadrelor militare avansate.

”În data de 02.08.ac, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare a avut loc ceremonia de avansare în gradul următor a 65 cadre militare ( 1 ofițer/ 64 subofițeri), care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare. Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria și de a fi în permanent în slujba comunității. Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare”, a transmis IJJ Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente