29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăsusA decedat Tatiana, eleva accidentată pe trecere de pietoni în Ardud

A decedat Tatiana, eleva accidentată pe trecere de pietoni în Ardud

A decedat Tatiana, eleva din Ardud care a fost accidentată pe trecerea de pietoni din Ardud. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

”Cu multă durere în suflet, anunțăm decesul Tatianei, care în ciuda încurajărilor medicilor de la Cluj, care au dat speranțe familiei, în cursul zilei de ieri a trecut intr’o viața mai bună, fără durere și suferință.

Multumim tuturor celor care au ales să fie alături de ea și de familia ei, fie moral sau financiar. Dumnezeu sa o ierte si să o ia în dreapta Sa. Era un copil prea bun pentru o lume atat de rea.

Odihnește’te în pace, suflet curat și drum lin spre îngeri!

Nu te vom uita niciodată!”, este mesajul postat pe grupul ”Uniți pentru Tatiana”.

Accidentată de un șofer în vârstă de 18 ani, care a părăsit locul accidentului

Vă reamintim că la data de 9 februarie 2022, în timp ce se îndrepta spre școală, Tatiana a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din Orașul Ardud. Șoferul autoturismului care a lovit-o pe tânără a părăsit locul accidentului, fiind prins la scurt timp de polițiști.

În urma accidentului, Tatiana a fost transportată cu elicopterul SMURD la Cluj, acolo unde a stat în comă indusă mai multe zile. Avea piciorul drept rupt. Mâna dreaptă și degetele rupte.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească!

Citiți și:

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente