29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleÎn urma accidentului Tatiana are nevoie de operații la față . Putem...

În urma accidentului Tatiana are nevoie de operații la față . Putem ajuta familia să achite o parte din intervenții

Tatiana, eleva din Ardud care a fost accidentată grav pe trecerea de pietoni din localitate, se luptă petru viața ei pe un pat de spital din Cluj. De la momentul accidentului încoace, familia tinerei trece printr-o suferință mare și are nevoie de ajutorul oamenilor de bine.

Vă reamintim că la data de 9 februarie 2022, în timp ce se îndrepta spre școală, Tatiana a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din Orașul Ardud. Șoferul autoturismului care a lovit-o pe tânără a părăsit locul accidentului fiind prins la scurt timp de polițiști.

În urma accidentului, Tatiana se află în comă indusă la spital în Cluj. Are piciorul drept rupt. Mâna dreaptă și degetele rupte. Din cauza durerilor mari va rămâne așa o perioadă, după care doctorii vor știi când să intervină cu operațiile chirurgicale necesare.

Cel mai probabil,Tatiana va avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale la nivelul feței, care s-ar ridica la niște costuri greu sau chiar imposibil de suportat de către părinți.

În cazul în care sunt doritori , care vor să fie alături de Tatiana și de familia ei, o pot face folosind contul de mai jos.

Numărul de cont este al fratelui ei.

Buie Raul Cristian
RO10BRDE310SV74587623100

SV74587623100

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente