Acasă sus A fost anulată licitaţia pentru reabilitarea pasarelelor din centru

A fost anulată licitaţia pentru reabilitarea pasarelelor din centru

Licitaţia pentru reabilitarea pasarelelor pietonale ce fac legătura între digul Someşului şi Piaţa 25 Octombrie a fost anulată întrucât nicio firmă nu a depus ofertă.

Licitaţia organizată de Primăria Satu Mare pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice a fost anulată, nefiind nicio ofertă depusă până la termenul limită.

Valoarea estimată a contractului era de un milion de lei fără TVA.

„Având în vedere stadiul actual precar al pasajelor pietonale care fac legătura între Centrul Nou al municipiului Satu Mare și digul de pe malul drept al râului Someș, respectiv utilizarea frecventă atât din punct de vedere al traficului de presoane cât și velo, în urma efectuării expertizei de specialitate care impune reabilitarea acestora, se impune și se justifică demararea de către primăria municipiului Satu Mare a lucrărilor si serviciilor de proiectare și a lucrarilor de execuție privind reabilitarea acestor pasaje pietonale. Valoarea totală estimată fără TVA a lucrărilor, în conformitate cu prevederile art. 16 din Legea 98/2016, privind achiziţii publice, este de 1.028.950,30 lei fără TVA, din care: – 61.890,99 lei fără TVA, aferentă valorii serviciilor de proiectare în cadrul documentaţiei de atribuire, care cuprinde şi valoarea aferentă serviciilor de asistenţă tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor în valoare de: 4.717,36 lei – 967.059,31 lei fără TVA, reprezintă valoarea lucrărilor”, se arată în documentaţie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente