Acasă Locale Stiri Satu Mare A fost inaugurat terenul sintetic din Micro 15

A fost inaugurat terenul sintetic din Micro 15

DSC_0708

La inițiativa primarului municipiului Satu Mare Dr. Coica Dorel a fost amenajat  terenul sintetic de fotbal situat pe Aleea Milcov din cartierul Micro 15.

Terenul  are o suprafață de joc de 40/20 m  este acoperit cu gazon sintetic, imprejmuit cu plasă de sârmă de 6 m înălțime și acoperit cu plasă  de protecție.

Primii care au avut ocazia să testeze terenul au fost elevii Școlilor cu clasele I-VIII „Bălcescu Petofi”, „ Avram Iancu” și „ Mircea Eliade” care au organizat un turneu de fotbal interșcolar. Echipa câștigătoare a fost cea a Școlii Bălcescu Petofi.

Terenul va fi gestionat de Administrarea Domeniului Public, va fi dat în folosință cu titlu gratuit doritorilor după un program dinainte stabilit.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente