Acasă Locale A fost lansata cererea de oferta pentru reabilitarea fostului cinema Popular

A fost lansata cererea de oferta pentru reabilitarea fostului cinema Popular

popularSesiunea de cerere de oferte pentru execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a „Casei Meșteșugarilor” (fostul cinematograf „Popular”) de pe strada Ștefan cel Mare din Satu Mare a fost lansată. Valoarea estimată a lucrărilor este de 3.630.154,88 lei fără TVA (aproximativ 807.257 euro). Contractul se înscrie în cadrul unui proiect de cooperare transfrontalieră România-Ungaria, fiind finanțat din fonduri europene.

Proiectul include lucrări de: amenajarea terenului, peisagistică, de desfaceri și demolări, de arhitectură și rezistență, lucrări de modernizare a instalațiilor electrice, termice, sanitare, de stingere a incendiu, supraveghere video, ventilații, protecții, dotări și utilaje, servicii de proiectare pentru lucrări de reabilitarea și modernizarea clădirii (elaborarea proiectului tehnic, detalii de execuție, documentația tehnică pentru obținerea acordurilor, avizelor și autorizațiilor aferente obiectivului de investiție și asistența tehnică).

Ofertele pot fi depuse la Registratura Primăriei, camera 11, până în data de 22 iulie 2013, ora 09.30. Ofertele vor fi deschise în cursul aceleiași zile, la ora 10.30.

Vă reamintim că, proiectul de reabilitare și modernizare a fostului cinematograf „Popular” a fost lansat în data de 10 aprilie 2013, în prezența unei delegații din orașul Nyiregyhaza din Ungaria.

Potrivit concepției de refuncționalizare a clădirii, la subsol și parter vor fi amanejate microateliere, săli de cursuri și de promovare unde se vor desfășura activități de: cercetare, inovare, promovare a celor mai bune tehnici disponibile în vederea prevenirii efectelor activităților economice asupra mediului, creșterea eficienței energetice, respectiv producerea și utilizarea energiei regenerabile.

Clădirea a fost construită în 1911, iar de-a lungul vremii aici au funcționat mai multe asociații meșteșugărești dar și cinematograful “Popular”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente