sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareA fost prinsă sătmăreanca care și-a ucis pruncul nou-născut. Detaliile din anchetă...

A fost prinsă sătmăreanca care și-a ucis pruncul nou-născut. Detaliile din anchetă sunt terifiante

A fost prinsă sătmăreanca care și-a ucis pruncul nou-născut. Detaliile din anchetă sunt terifiante. Femeia a născut acasă un bebeluș viu, perfect sănătos, pe care apoi l-a sufocat și l-a aruncat în șanț. Aceasta a dat dovadă de o cruzime inimaginabilă.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, la data de 03.03.3023 a emis Ordonanța de luare a măsurii controlului judiciar pe o perioadã de 60 de zile față de inculpata G.L., cercetată pentru săvârşirea infracțiunii de uciderea ori vătămarea non-născutului săvârşită de către mamă, faptă prev. și ped. de art. 200 a1in.1 Cod penal .

În referatul intocmit în cauză,procurorii au reținut următoarea situație defapt:

Din probatoriul administrat în cauză rezultă că, in noaptea de 1-2 martie 2023, după ce a născut la domiciliul din loc. Călineşti Oaş, sat. Coca, jud. Satu Mare, un nou născut de sex feminin, născut viu şi viabil , suspecta G. L. a ucis non nãscutul, prin obstrucționarea orificiilor respiratorii cu un corp moale după care l-a aruncat pe acesta intr-un canal dn apă situat in spatele imobilului de domiciliu, în urma acestor activități rezultând decesul nou născutului, care s-a datorat asfixiei mecanice.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lãngă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare – Serviciul de Investigații Criminale.

Foto: Scop Ilustrativ

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente