Acasă Locale Stiri Satu Mare A fost publicate rezultatele de la concursul pentru ocuparea catedrelor didactice din...

A fost publicate rezultatele de la concursul pentru ocuparea catedrelor didactice din județul Satu Mare

78,22% dintre candidații înscriși la concursul pentru ocuparea posturilor didactice au promovat examenul scris, potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare. Rezultatele probei scrise au fost afișate azi, 25 iulie. La examen s-au înscris un număr de 428 de candidați.

De menționat este faptul că doi candidați au obținut nota 10 la proba scrisă. Este vorba despre Kondics Beatrix Emese și Andrea Marc, ambele la disciplina Biologie.

Procentul de promovabilitate la nivelul județului Satu Mare este de 78,22%.

Candidații nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații la IȘJ, azi (25 iulie), până la ora 21.00 și sâmbătă, 26 iulie, în intervalul orar 09.00-15.00. Rezultatele finale se vor afișa în data de 30 iulie.

Candidații care au obținut nota minim 7 atât la proba scrisă cât și la proba practică (inspecția specială la clasă) se pot titulariza în condițiile în care vor fi repartizați pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar candidații care au obținut nota minim 5 atât la proba scrisă cât și la proba practică pot fi repartizați pentru suplinire în anul școlar 2014-2015.

Reamintim că în județul Satu Mare sunt scoase la concurs un număr de 679 de posturi didactice (catedre). Dintre acestea, 302 sunt catedre incomplete (fracțiuni de normă), iar 377 sunt posturi didactice complete. Dintre posturile complete, 305 sunt publicate pentru angajare pe perioadă determinată (netitularizabile) și 72 sunt publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată (titularizabile).

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente