sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăEducatie&CulturaA fost stabilită data de desfășurare a festivalului MedievArtFest2023

A fost stabilită data de desfășurare a festivalului MedievArtFest2023

Festivalul Medieval de la Ardud, are loc în acest an în perioada 21-23 iulie 2023, unde altundeva, decât la Cetatea din Ardud.

MedievArtFest Ardud 2023 va umple cetatea, din nou, de voie bună, muzică, dans, demonstrații cavalerești și farsele populare. Pe lângă momentele cultural-artistice, se va organiza și tradiționala conferință de istorie și spectacolele de foc care au să vă poarte într-o frumoasă lume medievală.

Programul manifestărilor precum și alte detalii cu privire la acest eveniment vă vor fi comunicate îndată ce vor fi definitivate.

Această activitate este finanțată de către Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020 – ENI-CROSS BORDER COOPERATION și este inclusă în proiectul cu titlul: „Moștenire comună – Conservarea si revitalizarea patrimoniului istoric al Cetății Pniv din Ucraina și al Cetății Ardud din România pentru dezvoltarea turismului” („SHARING HERITAGE: Preserving Historical Legacy of Pniv Fortress in Ukraine and Ardud Fortress in Romania for Tourism Development”) 2SOFT / 2.1 / 169.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente