vineri, aprilie 12, 2024
AcasăsusA fost suspendată licitația pentru construirea Drumului Expres Satu Mare-Oar-Frontieră Ungaria

A fost suspendată licitația pentru construirea Drumului Expres Satu Mare-Oar-Frontieră Ungaria

CNAIR a suspendat licitația pentru construirea Drumului Expres Satu Mare-Oar-Frontieră Ungaria, titrează economedia.ro. Termenul pentru depunerea ofertelor, stabilit inițial pentru 14 martie, va fi prelungit, mai notează sursa citată.

CNAIR a suspendat joi, 14 martie 2024, licitația pentru execuția Drumului Expres Satu Mare-Oar-Frontieră Ungaria, suspendarea procedurii de achiziție fiind dispusă în urma solicitărilor de clarificare la caietul de sarcini pe care le-au depus constructorii. Licitația pentru construirea Drumului Expres cu o lungime de 11 kilometri a fost lansată pe 29 ianuarie 2024, iar joi, 14 martie, era termenul inițial pentru depunerea ofertelor.

Pe traseul Drumului Expres Oar – Satu Mare denumit „Someș Expres”, care va avea o lungime de aproximativ 11 km (cu 2 benzi pe sens), se vor construi inclusiv:

  • două noduri rutiere;
  • două parcări (cate una pe fiecare parte);
  • un Centru de Întreținere și Control.

Durata de execuție a lucrărilor va fi de 24 de luni, a declarat șeful CNAIR, Cristian Pistol.

Este un contract de execuție,  studiul de fezabilitate și Proiectul Tehnic fiind realizate de proiectantul Search (contract semnat în vara 2020). Indicatorii tehnico-economici pentru Drumul Expres Satu Mare – Oar au fost aprobați încă din noiembrie 2022. Prețul ofertei reprezintă 70% din punctajul total.

Sursa: economedia.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente