29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăEducatie&CulturaA fost vernisată expoziția ,,Etnologie în curs de facere” la granița Ucrainei...

A fost vernisată expoziția ,,Etnologie în curs de facere” la granița Ucrainei cu România

Joi, 28 aprilie, a fost vernisată expoziția realizată de fotografa Anca Cioltan în cadrul proiectului „Ethnology in the making“ – „Etnologie în curs de facere”.

Instantaneele surprinse atât de expresiv de Anca Cioltan dezvăluie o lume tradițională a Carpaților din Zakarpatia, din zona din proximitatea frontierei cu România.

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, i-a felicitat în cadrul vernisajului expoziției pe toți cei care au realizat acest eveniment.


“Am participat astăzi la vernisajul expoziției realizate de fotografa Anca Cioltan în cadrul proiectului „Ethnology in the making“ – „Etnologie în curs de facere”. Instantaneele surprinse atât de expresiv de fotografa Anca Cioltan dezvăluie o lume tradițională a Carpaților din Zakarpatia, din zona din proximitatea frontierei cu România.


Poate că în timpul cercetării, participanții nici nu și-au imaginat că fotografiile lor vor deveni ultimele imagini ale unei lumi frumoase, care și-a păstrat parfumul acela al autenticității, al realului de care de mult ori nici nu ne dăm seama.

Priveliștile, oamenii, costumele lor, îndeletnicirile de zi cu zi sunt surprinse cu naturalețe. Îi felicit pe toți cei care au realizat acest eveniment și sper ca aceste proiecte să continue în pace și normalitate”, a transmis Cristian Valer Beșeni, vicepreședintele CJSM.

Expoziția poate fi vizitată până în data de 15 mai 2022.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente