vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăEconomico-socialNationalAdolescentă din Pitești, răpită din parcarea blocului. Poliția este în alertă

Adolescentă din Pitești, răpită din parcarea blocului. Poliția este în alertă

Poliția Română a emis în urmă cu aproximativ o ora ”ALERTĂ RĂPIRE COPIL” după ce o adolescentă de 15 ani, din Pitești, a fost răpită din parcarea blocului.

Orice informație poate ajuta la prinderea autorilor și evitarea unei tragedii. Redăm mai jos mesajul transmis de Poliția Română.

“La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAȚĂ PETRUȚA, din Pitești,județul Argeș.

Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov.

Imediat, autoturismul a fost dat în atenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru efectuarea verificărilor.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Semnalmente ale minorei: înălțime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr brunet, vopsit cu șuvițe blonde, lung până la nivelul șoldurilor.

Vestimentație la momentul dispariției: cămașă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112”, se arată în comunicatul emis de Poliția Română.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente