miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smA încercat să iasă din țară cu un permis fals

A încercat să iasă din țară cu un permis fals

Luni, 25 septembrie, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieșire din România un cetățean român în vârstă de 29 de ani, domiciliat în județul Satu Mare. Tânărul conducea un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Slovacia.

La controlul de frontieră i-a fost solicitat și permisul de conducere, ocazie cu care s-a constatat că acest document, ce avea însemnele autorităților din R. Ucraina, nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic, fiind fals.

Însă, în urma verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră sătmăreni au aflat că anul trecut tânărul a fost condamnat – primind o pedeapsă cu suspendare – tocmai pentru conducere fără permis. În cauză polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente